mario goyvaerts
more than 2 years ago
4
stijlvol ettablissement welliswaar op de eerste verdieping mooi zomer terras vriendelijk onthaal , dure aperitief champagne wel voorzien van prachtige en zeker voldoende amuses die telkens een beetje aan schilderijtjes doen denken mooi gestructureerd menu met goede gerechten met een verfijnde afwerking zeer correkte en vriendelijke bediening een tegen valler was de prijs van het kaassuplement daar we twee dessert achterwege lieten en dan no 17 euro mochten bijleggen voor de kaasplank Alles in acht genomen een mooie en lekkere locatie om er te eten en te vertoeven, prijs ligt in mijn ogen ietsje te hoog de hoge waardering in de gidsen is anderzijds terecht een adres waar we nog van zullen horen, de chef werkt met topprodukten en besteed er de nodige aandacht aan , niet voor niets bij sergio herman gewerkt ps. Misschien is de hoge prijs te wijten aan het feit dat er met duur tafelgerei wordt gewerkt en dat geeft natuurlijk een mooiere presentatie maar die spullen hebben ook hun prijs die moet betaald worden