Nu ik er zelf eens geweest ben kan ik begrijpen dat de meningen hier wat uiteenlopen.
Dit restaurant is heel speciaal : de inrichting, de sfeer, de architectuur zijn op zich al een belevenis. Het menu is voor een culinaire amateur als mij al wat ingewikkeld (zoals: wulkenvlees met bouillon van groenten gearomatiseerd met steranijn, op de ovenplaat gebakken poonfilet, vierge saus met tartuffatta en spinazie) en de vrij dure prijzen scheppen toch heel hoge verwachtingen. Deze werden dan bij mij toch wat de service betreft niet helemaal vervuld: lang moeten wachten en navragen voordat we onze bestelling mochten opgeven, brood bij de salade ook enkel op aanvraag, wat verwarring bij onze wijnkeuze... Het had toch allemaal wat attenter mogen zijn.
Het personeel was wel vriendelijk en sprak ook Nederlands. Iedereen aan mijn tafel was heel tevreden over zijn eten. De frietjes waren bijzonder lekker, heel dik en geserveerd in een hoorntje. Jammer genoeg heel weinig.
Mijn Belga Queen salade was zijn 22 € niet echt waard vond ik: gemasseerde zalm, grijze garnalen, ham uit de Sûre, eendeborst, eendelever in doek bereid, gemengde sla, mango,...zegt de kaart. Inderdaad dat was het ook, maar vooral heel veel groene blaadjes.
Op de eveneens niet gewone wc's voelde ik me toch niet op mijn gemak. De glazen deuren worden idd ondoorzichtig wanneer je ze op slot doet, maar toen ik binnenkwam zag ik toch een mevrouw gewoon door de deur op toilet zitten. Zou ze dan vergeten zijn op slot te doen of werkt de verduistering enkel van binnen naar buiten...?! :)
Hoe dan ook, ik wil toch graag nog eens terug komen voor een 2de indruk. Liefst wanneer iemand trakteert ;) misschien voor hun valentijnsarrangement...hint, hint!