Gisteravond gaan eten in deze taverne. Vroeger was het een lichtjes bruine kroeg met een gokflipperkast en een hangtoog. Die 2 zijn gebleven, maar de ruimte daarvoor is nu mooi opgedeeld met een verhoogje. Mijn vriendin ging voor de dagschotel (slechts 10€) bestaande uit soep en steak, en ik ging voor de wok met scampi (15€).
Na 5 minuten stond er een klein kopje soep voor haar neus. Het was een ongedefinieerde groene soep, waar je de aardappels wat doorproefde. Maar het ging haar vooral om de steak: die was mooi saignant gebakken zoals zij dat wou en botermals. De frietjes waren vers gesneden en mooi goudbruin gebakken.
Mijn wokgerecht was perfect gekruid: pikant maar niet te, en vol knapperige groentjes. Ik kreeg er een mooi kommetje rijst bij. Ik vond een vijftal gepelde scampi terug die misschien iets te lang gebakken waren, maar wel heel lekker smaakten.
De bediening verliep uiterst vriendelijk en efficiënt. Uiteindelijk hebben we hier snel, lekker en goedkoop gegeten. Ideaal als je eens geen zin hebt om te koken.