In deze coronatijden werden we er op een coronaveilige manier gastvrij ontvangen. Handjes ontsmetten en de tafels op ruime afstand van elkaar en zelfs op sommige plaatsen gescheiden door een wand in plexiglas. Wij kozen voor het menuutje van 50 euro aperitief en wijn niet inbegrepen en hadden een zeer ruime keuze aan gerechten.. Mijn echtgenote en ikzelf kozen voor scampi met curry en garnalen als voorgerecht met daarbij een dik met de hand gesneden bruin boerenbrood om te dippen in de overheerlijke currysaus, wat een speciaal cachet gaf aan het gerecht. Als hoofdplat bestelden we zeetong en kregen er twee flinke kadetten op ons bord, met afzonderlijk een kom sla met tomaat en een schijfje citroen en zelf vers gesneden en gebakken frietjes.. Super lekker was dat, We waren allebei blij dat we dit nog op kregen, maar moesten het dessert achterwege laten. Maar geen, we kregen na de koffie bij de afrekening een tegoedbon om ons dessert te nemen bij een namiddagbezoek wanneer het restaurant omgetoverd wordt tot tearoom. De rekening viel best mee, want betaalden slechts 148 euro : champagne met hapjes als aperitief, wijn bij voor- en hoofdgerecht en koffie inbegrepen.