Dit (taverne)-restaurant met Frans-Belgische keuken ligt wat verscholen in een woonwijk achter de Grotesteenweg. Qua inrichting mag je verwachten wat je in eender welke andere taverne tegenkomt. Er is een terras en een grote pergola waarmee blijkbaar problemen zijn gelet hij door stansoenen onderstut wordt. We merkten het aan de tocht gelet we tegen de raam zaten. Bij het binnenkomen werden we al direct overweldigd door etensgeur die doorheen het restaurant hing. Irriterend en achteraf merkten we het aan onze kleding. We begonnen met een bisque van schaaldieren wat een aanfluiting was van wat het moest zijn. Een povere bouillon met een handvol garnaatjes erin is niet wat ik me voorgesteld had. De partner had carpaccio welke correct klaargemaakt was. Als hoofdgerecht was er filet pur welke (met saus) €26 kostte. Heel mals, maar weinig bloed bevattend en wat te veel de structuur van geprikt vlees, wat me toch niet helemaal gelukkig stemde en bedenkingen inzake de afkomst gaf, zeker gelet de prijs. De gewokte groentjes erbij waren wat magertjes. Een algemene opmerking die we hadden was dat de kok wel graag zout gebruikt. Grof zeezout op de filet pur, wat te veel zout in de gewokte groentjes en ik proefde zelfs zout op de frietjes (maar dat kan komen doordat mijn smaakpapillen op de duur niets ander meer dan zout proefden). De wijnkaart was in orde voor een taverne-restaurant en had een goede mengeling. Bij de bediening viel ons vooral een dame op die blijkbaar een torenhoge ervaring had en daarom vond dat ze de plak moest zwaaien. Ik noem het een positieve arrogantie en brutaliteit en voor mij moet een serveuse nog steeds onopvallend, gedienstig en onderdanig het cliënteel zijn. Ze mag dus best een toontje lager zingen. De rest van het personeel leken ons extra's en/of beginnelingen. Het sterkste punt van dit restaurant is absoluut de aparte kinderopvang wat men nergens anders in de horeca aantreft. Ik ken enkel nog het restaurant Sens-unique. We houden er een gemiddelde ervaring aan over en voelen ons niet direct genoodzaakt om hier nog een tweede bezoek te brengen. Als laatste kan ik het toch niet nalaten om te melden dat ik gemerkt heb dat dit restaurant op een andere beoordelingswebsite niet meer beoordeeld kan worden. Voor de mensen die niet weten wat dit wilt zeggen: dit betekent dat het restaurant in kwestie contact neemt met die website en vraagt om het niet meer mogelijk te maken dat burgers reacties plaatsen. Meestal gebeurt dit na negatieve beoordelingen. Ik vind dit een zwakke reactie en het restaurant in kwestie zou beter de zwakke punten verhelpen in plaats van de burger monddood te maken.