Isabelle Roelandt more than 2 years ago
Suuuper lekker! Dikke 10
Suuuper lekker! Dikke 10
Véry down to earth-food :-) érg eenvoudige dagschotel !
Super lekker eten!! Mooie vernieuwde zaak. Zeker de moeite om eens langs te komen! Aperitief maison is mijn favoriet 😉
gewoonweg eerlijk eten met fijne bediening. aanrader. hier eet je rustig en relaxed. een blijver....
Het maandmenu gegeten dat tip top in orde was en zeer vriendelijk werd geserveerd. Onze eerste keer hier, een meevaller, we doen dit zeker nog een keer over. Klassieke en smaakvolle keuken.
Klein maar fijne plaats om te dineren. De gastvrouw is zeer vriendelijk en behulpzaam met uw keuze. Prijs/qualiteit zeker een aanrader... wij komen zeker terug. Doe zo verder.
We kwamen langs na aanbeveling. Net, vriendelijke bediening, klein restaurantje. Een verzorgd hapje bij het aperitief schiep verwachtingen die niet meer ingelost werden. Voorgerecht was nog OK (scampi en kaaskroket) hoofdgerecht was ronduit vet. Kip met beairnaisesaus: kurkdroog, uitgedroogd stukje eerder gebraden en opgewarmde kip met een saus die stijf stond van de vettigheid en eerder een klonter was. Oneetbaar en niet opgegeten wat een wijze beslissing was.Tafelgenoot nam gebakken paling. Terug uitgedroogd. Was de hele nacht misselijk en de volgende nog niet goed... Neem dit zeker niet en speel op veilig met een steak. Men zou hier beter de kaart beperken en verse bereidingen aanbieden ipv vervallen en uitgedroogd eten! We aten op een maandag voor de sluitingsdagen maar betaalden wel het normale tarief. Helaas ziet men ons hier niet meer terug.
nice restaurant for about 30 people In the centre of Aalst. Very good service from a very kind woman. She knows what she serves. Very good and fresh food. Great place to spend an evening with friends and enjoy good meal
Prijs/ kwaliteit mag er best wezen. Borden classic maar smaken zitten goed en het is lekker. Geslaagd etentje
Als we op restaurant gaan nemen we hiervoor onze tijd en hebben we niet graag dat alles direct na elkaar komt. Hier laten ze genoeg tijd tussen wat voor ons dus ideaal is. Het eten zelf is super lekker en de bediening tip top! Een echte aanrader dus!
Ik woon al heel mijn leven in Aalst maar was hier tot gisteren nooit geweest. Vanaf nu gaan ze mij hier regelmatig zien! Gezellige zaak, mooi gerenoveerd, zalig eten en perfecte bediening. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
leuk en klein restaurant met een eerlijke keuken ben hier geweest voor lunch en diner en het bevalt mij hier
Prijs/kwaliteit best ok. Traditionele Vlaamse keuken als basis, maar met oog voor afwerking en mee met de tijd. Mooie porties, verzorgd kader, correcte bediening. Niet geschikt voor een snelle hap, want soms lange wachttijden. Maar als je dat incalculeert is het binnen zijn prijsklasse eerder een aanrader.
De dame die ons bediend heeft, is erg vriendelijk. Daar heb ik dus zeker geen opmerkingen over. Wat ik wel heel jammer vond, is dat het diepvriesfrieten zijn. Als je tafelgenote een zeetong bestelt van 30 euro, verwacht je er verse frietjes bij te krijgen. De mayonaise daarentegen is wel vers. Ikzelf had scampi met currysaus en appeltjes besteld, maar er waren geen appeltjes te vinden. Ook op mijn slaatje was er geen dressing. Als er aan deze puntjes gewerkt wordt, is het zeker een topzaak!
dagschotel zeer verzorgd en vriendelijke bediening door de eigenares prijs kwaliteit zeer goed ,klein maar gezellig
Top ! Van aperitief , voorgerecht , hoofdgerecht tot dessert ...alles dik in orde! Vlotte bediening en superlekker! Prijs/kwaliteit ook ok!
Van bij binnenkomst viel de inrichting onmiddelijk op. Fantastisch hoe ze in de weinige ruimte toch een gezellig kader kunnen creeeren. Het eten was heel lekker, mooi geserveerd. Zeker en vast een aanrader.
Ik bezocht dit restaurant met vrienden op een vrijdagavond. Het was er kalm, maar dat vonden we niet erg. De gastvrouw was heel vriendelijk en serveerde ons alles met een glimlach. Het hapje was lekker (glaasje met tonijn) en het hoofdgerecht (eendenborstfilet) vulde ook meer dan goed. De cuisson was bovendien ook goed. Je kreeg echt een grote portie vlees en zo kreeg je zeker waar voor je geld. Het dessert was ook om van te smullen (moelleux met vanille-ijs).
Restaurantje gelegen in een beneden of kelderverdieping... het decor stoort niet men heeft gewerkt met de middelen die men had. Het glaasje champagne mocht met meer en betere hapjes aangeboden worden. Voorgerecht was ok. Cote a l os was lauw.. direct door gastvrouw behandeld... toch jammer... zeker als je prijs ziet daar mag men niet op falen. De keuken zit correct in aanbod van dagdagelijkse kost... mss moet ik volgende maak enkel eens komen voor de zeetong... verdient wel tweede kans...
Synoniem voor Puur genieten. Verse vissoorten zalige frietjes. Voor velen ongekend, gewaardeerd door happy few. ....
Toen we binnenkwamen had ik onmiddellijk iets van : 'veel te fel, wit licht en koude aankleding'. Gaan eten is voor ons een 'totaalconcept' en ook de gezelligheid telt. De kleuren in het restaurant zijn niet warm en het de belichting is veel te fel en ongezellig. Het eten was wel ok maar het dessert veel te zwaar. Ik zou zeggen kleed uw restaurant warmer aan en doe vooral iets aan de verlichting, er valt iets van te maken.
Lekkere verse frietjes met perfect gebakken steak. Home made pepersaus, zo moet dat zijn. Huiswijn verrassend goed.
vlote bediening en vriendelijk. Lekker eenvoudig eten. Pure smaken zonder veel blabla. Ook een pluspunt vond ik dat er gekookt werd met weinig vetstof of geen romen in soepjes of sausen. heel mooi interieur
Gaan eten met vriendinnen in het eerder kleine restaurant. De bediening was vlot en zeer vriendelijk. Het eten was eenvoudig maar lekker.
Eten de naam niet waardig! Povere bediening! Glazen met stukken glas eruit.Te fel licht. Geen aanrader dus.
Voor ons een ontdekking in Aalst. Super lekkere zeetong met handgemaakte frietjes. Een aanrader qua eten en qua inrichting!
Wij zijn gisterenavond gaan eten in De Vesten in Aalst en waren uitgenodigd door vrienden. Het interieur is apart en piekfijn in orde, het oogt gezellig en mooi. Wij hadden gereserveerd tegen 19 uur. Het aperitief en het voorgerecht kwamen netjes op tijd. Alhoewel er in totaal slechts 12 gasten waren hebben wij op ons hoofdgerecht moeten wachten tot 21 uur !!! Wanneer wij, om 20.30 uur een opmerking maakten tegen de gastvrouw dat het nu toch wel é rg lang duurde kregen wij, op een bitse manier, als antwoord dat er slechts één kok in de keuken was. Wat gebeurt er dan wanneer het restaurant vol zit, de capaciteit is immers +/- 25 personen! Een sous-chef aanwerven zou misschien een idee zijn! Als het hoofdgerecht dan eindelijk toch geserveerd werd was dit totaal niet in orde. Het lamskroontje werd " rosé" besteld en was " bleu", de filet pur was droog en precies gekookt i.p.v. gebakken. En dit aan een gemiddelde van ongeveer € 40 p.p. zonder dessert en zonder drank! De kabeljauw was wel lekker. Besluit: wij gaan er nooit meer terug! Mireille
The restaurant opened only recently and I was impressed by the menu which was varied but not a mile long. The restaurant is not huge so reservations recommended. I had the curry scampi and americain (raw steak) as main course - both very nice. Good wine list too.
vriendelijk en pic fijn in orde meer dan genoeg vooe deze prijs gaan er regelmatig behalve maart tot september zitten namelijk dan aan zee grt luc yvette
Doordat de zaak wordt open gehouden door een koppel (man in de keuken, vrouw in de zaal) kan het soms wat lang duren. Het is eten is echter zeer lekker, goede service, vriendelijke en goede bediening enzovoort. Een aanrader voor iedereen die houdt van de Vlaamse keuken!
The watercress soup was okay. We asked for cold tap water, we were on our way from the international airport in Brussels to the Belgian coast and had to continue driving. The server brought us two small mineral water bottles. We said that we asked for tap water and only then we got what we asked for. She tried to force us pay for water. It is an ugly Belgian habit in restaurants, to refuse to serve tap water and to force the guests to pay for bottled water. The Belgian Ministry of Tourism does nothing against that dirty habit. The Scampi were full of sand, surrounded by microscopic shrimps ( 3 mm ) and midget mussels ( 5 mm ), soaked in a melted butter puddle where pieces of lettuce were floating around ( ? ). No napkins were served despite the kind of food that makes you use your fingers in order to eat. When the server saw we're using napkins of our own, she suddenly put two paper napkins on the table. ( On the other table where guests were eating, there were fabric napkins ). There was no soap at restrooms, neither paper towels. They have a local credit card machine only, that reads local credit cards only, forcing tourists to pay in cash only. There is absolutely no parking place in that neighbourhood, don't bother to look for, the food and attitude are not worth it. Food is expensive.
Powered by Seety