Als geregeld restaurantbezoeker en eeuwige criticus geef ik niet dikwijls lovende commentaar. Een half jaar geleden ben ik er drie keer gaan eten. Organisatie, vriendelijkheid en bediening staan op hoog niveau en zijn de belangrijkste troeven. Kwaliteit, versheid voeding en presentatie gerechten zijn erg goed, zonder te zeggen dat we echt gastronomische kwaliteit of Michelinsterrenniveau bereiken. Prijs/kwaliteit een perfecte verhouding en mijn sterrenwaardering is dan ook daarop gebaseerd. Als Oostenrijkliefhebber kom ik speciaal van Antwerpen voor hun Oostenrijkse chef. Er is immers erg weinig aanbod in België. Qua inrichting is het restaurant warm en uitnodigend, onderverdeeld in verschillende kamers met elk een ander interieur. Persoonlijk echter zijn sommige motieven me te kitscherig, druk en weinig ontspannend. Al bij al een aanrader bij uitstek! Doe zo voort! AANPASSING 29/12/2011: Wij komen hier al een paar jaren een 3 à 4 keer jaarlijks hun menu eten. Zoals ik reeds eerder schreef is de kwaliteit uitzonderlijk. Vanavond echter zijn we serieus teleurgesteld naar huis gegaan en was ons etentje eigenlijk verbrod. Let op, de keuken bleef exceptioneel lekker. Het wijnarrangement bij de menu bleek echter onaangekondigd aangepast. De kaart vermeldt nochtans "aangepaste wijnen" maar in de praktijk moesten we het tijdens twee gangen (met een serieuze tussentijd) doen met amper 2 glaasjes (niet te groot) witte wijn. Toen ik opmerkte dat men vroeger meer schonk, was het antwoord dat dit niet waar was en dat er altijd maar 2 glaasjes per gang gegeven werden. Goed, ik zal het de vorige keren dan verkeerd geteld hebben, zeker... Ook de bediening bleef in gebreke. De Zuidoost-aziatische serveuse had geen ogen in haar lijf en de garçon die we al jaren als uiterst vriendelijk kennen, vond het plotseling nodig om in de verdediging te gaan. Wij zouden de enigen zijn die klagen over het wijnarrangement. Wel, mijnheer de garçon, als je een beetje commercieel aangelegd bent, geef dan die ene zeveraar een extra glaasje en dan is hij content. Of vind je dat dat ene glaasje opweegt tegen zijn beslissing of hij al dan wel nog terug komt? Als laatste: als je dan toch beslist van maar 2 glaasjes per gang te schenken, dien je dat op je kaart te vermelden. "2 glaasjes per gang" i.p.v. "aangepaste wijnen". Zo moeilijk is dat niet, dacht ik, en dan zijn uw klanten gewaarschuwd. Nu misleidt u hen.