Alainb's goede review besloot me om deze plek ook een uit te proberen (was me eigenlijk nooit opgevallen, dit resto naast de depot, hoewel ik er wekelijks minstens een keer passeer) dus vrijdag avond trok ik er met een goed vriend naartoe. De inrichting spreekt me persoonlijk absoluut niet aan (maar dat is smaak vermoed ik). Een mix van stoelen is kan leuk zijn als het goed gedaan is maar beneden plexi groene en houten stoelen combineren, terwijl je boven nog eens andere stoelen terugvind vind ik weinig smaakvol. Soit ik kam hier om te eten, niet om het interieur te beoordelen.
We worden vriendelijk ontvangen door de dame des huizes. Haar echtgenoot komt ons de kaart brengen (excuseert zich voor zijn spraak, die dag blijkbaar zijn tand verloren, wat ik niet opgemerkt had maar vind wel beleefd van hem hoewel het me niet stoorde). Ik nam een glas rode wijn en kreeg dit jammer genoeg koud, net zoals het bier maar daar hoort dat ook voor.
Ik nam zalm, met puree en een witloofsausje (met garnalen) wat heel erg goed afsmaakte (16 euro). Jeroen nam steak die perfect saignant was gebakken (je mag kiezen op de gril of in de pan) met peperroomsaus en frietjes. Ik stoorde me persoonlijk een beetje aan de overdreven grote porties want krijg dan grappig genoeg minder honger. We kregen beiden ons bord in de verste verte niet leeg.
Om te bekomen nam ik een espresso (ze hebben enkel cappuccino met slagroom en daar ben ik geen fan van), en Jeroen nam nog een dessert: een reusachtige vanille ijs (4 bollen!) met avocado en slagroom.
Verfijnd is het er niet, wel lekker maar zou het niet aanraden als je niet ontzettend veel honger hebt. Ik zou ook aanraden om achteraan of bovenaan te zitten want vooraan zaten we soms in de tocht (omdat de deur niet altijd even goed sloot).