De vroegere pastorij werd heringericht tot deze brasserie met het betere eten. Strak, met veel wit en glas komt deze zaak modern en wat koel over. Er is een open keuken waarin je het keukenpersoneel zonder hoofddeksel ziet staan, nochtans wettelijk verplicht.
Op zaterdagavond bij ons bezoek veel personeel, vooral jonge stagiairs die snel, correct en beleefd waren. Ook het uitbatend koppel was aanwezig waar madame mooi gekleed was, maar mijnheer precies geen proper gestreken kledij meer had en het eerste het beste terug uit de wasmand had gehaald.
We namen Vitello tonato (€14) die niet echt volgens de regels werd gemaakt (vlees te rosé, saus te hard ingebonden), maar lekker van smaak was. De hazenrug met savooipuree, spekjes, witloof en rode wijnsaus (22) was mooi gepresenteerd en lekker van smaak, met een goede cuisson en een frisse smaak ertussen. N et hetzelfde trouwens voor de hertenkalffilet met rode koolpuree, boschampignons en wildjus (€28 ).
De wijnkaart was uitgebreid met een mooie selectie aan wereldwijnen, zoals het hoort. Onze Chileense cabernet sauvignon/merlot (€21) was correct en op de juiste temperatuur geserveerd.
Wat we opvallend vonden, ondanks de zaak reeds halfvol zat, was de zeer snelle opvolging van de gerechten. Te snel eigenlijk om een gezellige avond te kunnen doorbrengen.
Besluit: een plaats waar je tegen correcte prijzen lekker en snel kan eten zonder dat je prioriteiten stelt aan een gezellig interieur.