Bizzzy Girl
more than 2 years ago
5
Het was weer restaurantweek en we hebben van de gelegenheid geprofiteerd om ter ere van onze huwelijksverjaardag te boeken Savoury. In één woord: pure klasse. We werden meer dan goed onthaald, de wijnen en broodjes werden ruimschoots aangevuld en het eten was gewoon fantastisch. Het menu: We begonnen met 4 mini hapjes, als ik met goed herinner een mousse van gerookte paling, tartaar van zalm, toastje met eendeborstfilet en rabarbergelei en nog iets dat ik me spijtig genoeg niet meer kan herinneren. Het voorgerecht was een gegrilde rode poon met een schuim van graantjesmosterd en asperges. Hmm, lekker. tussengerechtje een halve babykreeft met lentegroentjes, hoofdgerecht een rollade van Mechelse Koekoek met gratinpatatjes, huisgemaakte groenteloempia en groentjes. Helemaal njam njam. Maar het dessert.... Daikiri van Aardbeien en honingijs. Nog van dat aub! Zeker een aanrader!