Cisse
more than 2 years ago
3
We zijn er vandaag nog eens geweest, het was lang geleden. De menukaart blijkt volledig veranderd. De bediening was thans een negerin, een hele verandering ten opzichte van de diverse klachten die we voorheen lazen en zelf hadden. Er werd goed en vlot doorgewerkt alhoewel haar Nederlands niet 100% vlot was. We namen een zesrib met pepersaus. Redelijk goed, maar er was een bepaalde parfumering aan die me niet beviel. Ik kon het niet thuisbrengen vanwaar het kwam. Ook de pepersaus was niet gemaakt door een kok met klassiek Belgisch-Franse opleiding. Er was een zekere variatie aan die niet hoort. Nog steeds, ik zeg nog steeds, want ik was het vergeten, zout de kok de frietjes bij opdiening. Vanwaar haalt hij dit eigenlijk? Ik moet geen zout op mijn frietjes hebben en dit hoort ook niet in onze contreien op deze manier gepresenteerd te worden. De dienster vertelde me dat het een Hollandse kok betreft. Aan de overkant werd er een lamscurry gepresenteerd. Deze was redelijk pikant, maar toch heel lekker. De rode wijn werd te koel geserveerd en de dienster had niet echt de nodige opleiding genoten om deze in te schenken zoals het hoort. De achtergrondmuziek was zoals we hem verwachtten. Soms was het Afrikaanse hottentottenmuziek en de volgende plaat was een Franse chanson. Vreemde keuze. Alleszins moet ik andere commentaren bijtreden dat dit restaurant het niveau van in zijn beginperiode niet meer haalt. Ik vermoed dat het thans zowat een jojo-effect is: de ene keer wat beter de andere keer wat minder. Het is vooral de kok die de zwakste schakel van het geheel vormt. Als hij op een iets hoger niveau gaat werken heeft dit restaurant terug potentieel.