Peter v more than 2 years ago
Great setting
Do you want to gain visibility with goldenpages.be?
YesGreat setting
*** Belgian food with specialities: hop sprouts (posse de houblon of hoppescheuten)
Heel lekker om te eten !
ondanks de huidige covid toestanden hadden we op geen enkel ogeblik een onveilige gevoel, de tafels stonden op meer dan veilige afstanden komt daarbij de vriendelijke bediening van de zaakvoerster en het excellent munu, dit maakte ons familie uitstapje meer dan geslaagd aan te bevelen
De vernieuwde eenhoorn is een echte aanrader. De gerechten zijn meer dan verzorgd, origineel en zeer mooi gepresenteerd. De aperitiefhoek aan de haard is zeer gezellig. Een absolute aanrader. Proficiat aan het hele team
Op een schitterende, rustige, groene locatie aan een kasseiweg tussen de glooiende weiden en boomgaarden. Dit zijn de uitlopers van de heuvels van het Pajottenland. Hof Ten Eenhoorn is een prachtig gerestaureerde oude hoeve met restaurant en feestzalen. De parking is heel ruim en vlak voor de deur. De ontvangst is warm, de bediening heel vriendelijk en discreet. Het interieur mooi en huiselijk met respect voor het oorspronkelijke geheel ingericht. We namen het maandmenu. Superlekkere gerechtjes volgden elkaar op in een zeer rustig tempo, zodat er tijd was om met elkaar gezellig te praten. De griet was sappig en als hoofdgerecht namen we de heerlijke kabeljauw. De porties zijn zeker correct en groot genoeg. Ook het dessert was origineel en heel mooi gepresenteerd en alweer superlekker. De begeleidende wijnen waren goed gekozen en er werd meer dan voldoende bijgeschonken. Kortom over heel de lijn een fantastische, culinaire ervaring: TOP! Als ik dan toch een beetje detailkritiek mag geven: Bij het hoofdgerecht mochten wat meer groentjes misschien en de parking mocht een beetje verlicht zijn. Nu is ze wel heeel donker.
Met een hele groep lekker gegeten en gefeest. Het fijne kader en rustige omgeving is geweldig. Het eten is er lekkker. Zeer zeker aan te raden. Doen. Wandelschoenen meenemen na de maaltijd een wandeling in de prachtige omgeving doen !
rustig gelegen sfeervol decor hartelijke ontvangst aperitief in aparte plaats lunch was zijn prijs meer dan waard goed gevoel achteraf
We hadden het restaurant gekozen omwille van zijn hopscheuten menu. De ontvangst is heel hartelijk en de aperitief hebben we in het aparte zaaltje genomen. De menu was een waarlijk genot en de bijhorende wijnen waren goed en werden gul bijgeschonken. Zeker een terugkeer waard.
Ik ging speciaal naar Hof ten Eenhoorn voor het hopscheutenmenu en dat was een goede keuze. In het eerste gerecht kwamen de hopscheuten meteen volop aan bod, gewoon opgediend met een hoeve-ei en in huis gerookte zalm. Alle andere gerechten waren trouwens ook zeer lekker. De wijnen worden ruim bijgeschonken en beide dames in de zaal zijn erg vriendelijk.
heel lekker gegeten,een aanrader. Menu met aangepaste wijnen genomen. Wijn wordt vlot bijgeschonken. Vriendelijke personeel, aangename sfeer
Leuk gezellig interieur en het eten is er echt heel lekker. Vriendelijke bediening. Prima wijnkeuze bij het menu.
Een heerlijke keuken. Gezellig en een prima bediening. Wijnassortiment was prima voor bij wat we gegeten hebben. mooie verbouwing
Knappe verbouwing van een oude hoeve. Gezellige eetruimte. Vriendelijke ontvangst. Superlekker gegeten - wildmenu - met heerlijk wijntje. Een aanrader. Laat je niet afschrikken door de smalle kasseiweg erheen. Ruime parking. minpuntje: moeilijk voor rolstoelgebruikers
- Altijd zeer goed gegeten en super bediening - Mooie recente verbouwing - super gastvrouw(en) - altijd meer dan genoeg broodjes en wijn op tafel - dik in orde
This place is quite authentic and has a nice rustic atmosphere. you can enjoy your aperitif in a welcoming little salon while checking the menu. The seasonal menus proposed at a fixed price are always worth the money. They are focused on hopsprouts, asparagus, game during autumn...all the best for the period of the year. Several dishes following eachother with wines and waters included for a set price of 65€ for a 4 course menu including wines, waters and coffee, 80€ for a 5 course meal including wines and waters and coffee. REfined cuisine, traditionally french! the lady of the house is every smiling and friendly and welcomes you back each time again as if you were there yesterday.
Genoten van een zalig vijf-gangen menu met hopscheuten. Onthaal, bediening zijn zeer gastvrij. Over d kwaliteiten van de chef bestaat geen twijfel. Moeder en dochter zijn zeer attent bij de bediening in de zaal en hebben aandacht voor alle details
We were here with a Group of business partners. Somehow we had the impression everything had to go fast, No time for aperitif, soup served immediately, followed by high speed main course, dessert and coffee. The food was well prepared, and tasteful.
Kwaliteit en sfeer: een vette 10. Heel lekker dus en zeer aangenaam. Een aanrader voor iedereen 👍 Verder houdt men rekening met de wensen van de klanten. Hebben dit heel erg geapprecieerd. Ondanks het vele werk stralen moeder en dochter geen stress uit. Moeder heeft zelfs tijd om af en toe een babbeltje te doen met de gasten. Super.
The place is very nice, the food is good the people are not really friendly it's too expensive for price quality
We hebben daar een biezonder prettig "50-jaar-getrouwd jubileum" meegemaakt. Van 12:30 tot 19:30 op een zondag met alles er op eraan wat 60 en 70 plussers lekker vinden. En we vonden het allemaal lekker. Ik beeld me in dat het restaurant hetzelfde beter-dan-gemiddelde-niveau haalt. Dus ik zou het zeker eens proberen. Voor een feest met 50 mensen is het een uitgelezen plek in the middle of nowhere op een kasseiweg.
This restaurant definitely has class. The staff is nice, the food is of a very high standard. Due to this standard, the menu is limited, yet sufficiently diverse and affordable. I've been here several times and have never bee dissatisfied.
In het gezellige restaurant een lekker aspergemenu gegeten. Prijs/kwaliteit zeer goed, in veel restaurants is het duurder en minder goed. Mijn man had het wijnarrangement er bij genomen en men was zeker niet krentig met de lekkere wijn. een minpunt: er was ook nog een diner aan de gang in een andere zaal en dat had wel wat invloed op de wachttijden...
A essayer ...beau cadre bon service ...mais pas donné belle carte de vins pas donné vs aller jugé bel endroit
lekker tafelen, ideaal voor speciale gelegenheden, iets duurder maar zijn geld waard mooie wijnkaart
Een heerlijke keuken. Gezellig en een prima bediening. Wijnassortiment was prima voor bij wat we gegeten hebben.
I've eaten in the restaurant and went to parties and receptions here. The prices are fair, the cuisine is great! We've also used this location for organising a party for 130 friends and family members at Hof ten Eenhoorn. The location is wonderful, with a beautiful garden and a very nice dining hall. They succeed in serving delicious food and great wines at very reasonable prices and without the feeling of "mass kitchen". Communication is always swift and correct. I would recommend this for any occasion!!
Nog steeds een vaste waarde in de grote Pajottenlandse omgeving. Ideale locatie voor een leuk feest, met een lekkere maaltijd.
good food, good service nice surrounding make sure to pick a good conference room otherwhise it is a bit croudy
Aperitief genomen in het salon, bij winters weer zeer sfeervol. Dit restaurant is zeker aan te raden voor kwalitatieve Franse en Belgische keuken in een stijlvol kader. Heel vriendelijk en warm onthaal. Eveneens zeer geschikt voor groepen en evenementen.
Toffe bediening, rustiek kader, aangenaam vertoeven. Geen opmerkingen Hebben er al meerdere keren geweest en steeds zeer goed.
Wij hebben in Hof ten Eenhoorn ons verjaardagsfeest gegeven en de reacties van onze vrienden waren héél positief. Het aperitief vond plaats in de grote verzorgde tuin, de zon was toen van de partij ! Het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert werden correct opgediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten was super lekker ! De ronde tafels waren heel verzorgd, iedereen was heel tevreden ! Ik raad het iedereen aan ! Wij komen in elk geval terug !
Het seizoen van de hoppescheuten tussen eind februari en begin april loopt op zijn laatste benen. Francis, de buschauffeur van door mij gegidste Toscane reizen, is afkomstig uit de streek tussen Asse en Aalst. Dat is naast Poperinge de enige streek in ons land waar nog hop wordt verbouwd. Het restaurant bij uitstek om van hoppescheuten te genieten, is volgens hem <B>Hof ten Eenhoorn<B>. Het ligt niet ver buiten het centrum van Asse, maar de locatie heeft een hoog <I>bledgehalte<I>. Als we uit de wagen stappen, ruiken we versbemeste akkers. Het restaurant is in een, in de jaren ‘70, gerestaureerde hoeve gevestigd. Hier werd voor eenmaal terecht voor een interieur in fermettestijl gekozen. We zijn dus gekomen om het hoppescheutenmenu (€65 all in) te testen. In het salon krijgen we bij een glas champagne twee hapjes: gerookte kip met viseitjes en een toastje met huisbereide foie gras op een bedje van rauwe topjes van hoppescheuten. Deze rauwe topjes zijn de meest uitgesproken en pure hopsmaak die we tijdens het diner zullen proeven. Het eerste voorgerecht is een ‘Gepocheerd eitje met hoppescheuten en lintjes gerookte zalm met mousselinesaus’. In een hoppescheutenmenu is de combinatie van gekookte hoppescheuten met een gepocheerd ei <I>incontournable<I>. De eierdooier loopt tergend traag over de hoppescheuten uit en het resultaat is een perfecte smaaksymbiose. Er is een prettige zure nasmaak door de azijn die in het kookwater nodig is om het ei te pocheren. De in het huis gerookte zalm met een luchtige mousselinesaus vervolledigt dit klassegerecht. Hierna krijgen we ‘Gebakken skrei op een bedje van gekonfijte hoppescheuten en kreeftensaus’ op ons bord. De seizoenen van skrei en hoppescheuten overlappen elkaar grotendeels, dus is de combinatie niet meer dan logisch. Skrei, Noors voor zwerver, slaat op de lange tocht die een volwassen winterkabeljauw elk jaar maakt naar de Lofoten om er te paaien. Daar wordt hij bij aankomst gevangen. Het vlees van de skrei is door de verandering van zijn voeding tijdens de lange reis zeer vast geworden. Ideaal om <I>op het vel<I> te bakken. De smaak van de gekonfijte hoppescheuten wordt door de krachtige kreeftensaus spijtig genoeg gecamoufleerd. Als tussengerecht volgt er een super sorbet van kiwi en meloen. Meestal smaken sorbets als tussengerecht naar bevroren water met antigel. Deze sorbet is wonderbaarlijk lekker. Als hoofdgerecht wordt er ‘Lamszadel in korstdeeg met voorjaarsgroenten en hoppescheuten, aardappelgratin en rozemarijnsaus’ opgediend. Complimenten aan de chef. Het is niet eenvoudig om lamszadel in korstdeeg mooi rosé en toch egaal warm te krijgen. De hoppescheuten zijn gesauteerd en dat geeft een mooi mondgevoel. De gratin is top en de rozemarijnsaus origineel. Om af te sluiten is er een kegelvormige ‘Bavarois van plattekaas met peren en speculoos, chocoladeroomijs’. Wat mij betreft is er een nieuwe jaarlijkse traditie geboren: de jaarlijkse bedevaart naar Asse tijdens het hoppescheutenseizoen.
Verfijnde keuken met aandacht voor details, met seizoensgebonden groenten en fruit aangename atmosfeer, grote keuze aan bar drinks
Zeer lekker menu tegen een aanvaardbare prijs. vriendelijke en correcte bediening.
Iedere maand opnieuw toveren Erna, dochter Katrien en hun chefs twee nieuwe menu's tevoorschijn, waarin ze de pure streekproducten samenbrengen tot een lekker geheel. De chef laat ieder ingredient tot zijn recht komen, zonder moleculaire snufjes maar toch licht en verfijnd. De ontvangst is ook elke keer even hartelijk, of je er gaat met de hele familie of voor een romantische tete-a-tete.
Powered by Seety